Books

Ky libër është një projekt që është në kërkim të vazhdueshëm, dhe do të intensifikohej e konkretizohej në fund të vitit 2013!

20140114-064940 pm.jpg
Projekti im i fundit mbi të cilin kam kohë që punoj, në nder të të parëve dhe të Familjes së vjetër Dardha një nga familjet më të vjetra të qytetit të Beratit, ju prezantoj me kopertinën e Librit Historik që daton me origjinën nga 1700.

Përpara se të shkruaja për çeshtje të tjera si histori, diplomaci, ekonomi e ndieva se duhet ta filloja me këtë temë në shenjë respekti ndaj punës dhe jetës së të parëve, që ky të jetë dhe të ngelet libri im i parë.

Kur shkruaj më prek një ndjesi sikur përjetoj të shkuarën, shkruaj në të tashmen dhe me përgjegjësinë për lexuesin në të ardhmen.

Duke falenderuar të gjithë ata që po më ndihmojnë e kontribuojnë në këtë projekt të madh, do të shtoja që është një libër interesant sidomos për brezat që do të vijnë më pas e jo vetëm!

Ermir Dardha

Copyright © 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s