info-Montreal: Zhvillohet takimi i parë i Bizneseve shqiptare në Kebek

Për herë të parë në Montreal nën inicjativën e z. Ajet Nuro dhe me përkujdesjen e organizatorëve znj. Kristiana Nika dhe z. Milidjan Cania u zhvillua një takim në formën e një 5 me 7, mes sipërmarrësve dhe profesionistëve të lirë shqiptarë apo edhe bashkëpunëtorë të huaj që veprojnë në Montreal dhe rrethina. 

z. Ajet Nuro, znj. Kristiana Nika, z. Milidjan Cania

Mbi tridhjetë kompani e profesionistë si edhe specialistë ju përgjigjën pozitivisht këtij takimi i cili u organizua ditën e premte, në datën 26 maj 2017 në ambjentet e Hotel Sheraton në Laval. Takimi ishte i programuar në dy pjesë, në pjesën e parë atë të kokteilit, ku sipërmarës e profesionistë të shoqëruar nën tingujt e pianos patën mundësinë e takimit dhe bisedës së lirë me njëri-tjetrin, si dhe me pjesën e dytë ku të ftuarit prezantuan bizneset, shërbimet dhe profesionet e tyre.

Foto: Prezantimi i kompanive

Në këtë takim u prezantuan profesionistë të ndryshëm shqiptar që operojnë në fushën ekonomike si në kontabilitet, financë, bankë, siguracione, konsulencë dhe ivenstimeve. Si dhe nga fusha të tjera të mjekësisë dentare, avokatisë, inxhinierisë, apo dhe sipërmarës në piceri, në fushën e ndërtimit, shërbimeve të sistemeve të kondicionimit, apo në fushën e inxhinierisë elektrike, imobiliare, konsulent karriere dhe shumë e shumë profile të tjera specializuara. 

Foto: Prezantimi i profesionistëve

z. Nuro u shpreh se takimi i parë i gjithë këtyre bizneseve dhe personaliteteve kishte si qëllim të vetëm njohjen me njëri-tjetrin, dhe ndihma dhe pse jo edhe ofrimi i shërbimit ndaj njëri-tjetrit, të ndihmojmë bashkëkombasit tanë pra të ndihmojmë dhe të ndihmohemi.

Foto: Së bashku në fund të takimit

Në fund të takimit të ftuarit patën mundësinë të prezantohen dhe shkëmbejnë ide dhe kontaktet për mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen. Një falenderim shkoi për sponsorat dhe bizneset që kanë mbështetur projekte të ndryshme komunitare. Një formular mbi pritshmëritë e këtij takimi apo përmirësimi më tej në të ardhmen, gjithashtu mbi cilësinë e këtij 5-7 u plotësua në përfundim nga të pranishmit.

info-Montreal

E drejta e publikimeve rezervohet vetëm me lejen e autorit.

Copyright © 2017